Bianca Costea
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Experiențele acumulate de-a lungul timpului, fie că mă aflam în poziţie de angajat sau ca antreprenor, mi-au permis să înţeleg atât mentalitatea celui care îşi asumă răspunderea conducerii oamenilor, cât şi a celui care îşi “vinde” timpul şi abilităţile, unui angajator.

Indiferent pe ce poziție te afli, succesul şi împlinirea în viaţa ta profesională şi personală depind, în totalitate, de cum gândești!  Cheia îmbunătăţirii modul în care gândești este să te dedici unui proces continuu de educare şi dezvoltare personală.

Înțelegând asta, din 2010 m-am orientat spre domeniul educaţiei non-formale. Am aprofundat studiul  ştiinţelor comunicării, programării neurolingvistice, leadership-ului şi coaching-ului. In acelaşi timp, am căutat un mediu care să mă ajute să mă dezvolt mai mult şi astfel am descoperit programul de certificare pentru John Maxwell Team.

“Nu poţi dărui din ceea ce nu ai!” spune mentorul meu John C. Maxwell. Acesta este şi motivul pentru care am pus un accent atât de mare pe acumularea de cunoştinte dar şi pe construirea experienţei prin seminariile şi training-urile pe care le susţin din 2011.

Cu convingerea că nu poţi să îţi aduci contribuţia la binele celor din jurul tău, decât dacă respecţi, prețuiești şi accepţi cu adevărat oamenii, sunt  gata să îţi pun la dispoziţie abilitățile mele de trainer şi coach. 

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.